SVAMPE

svampe 29Bladet SVAMPE udkom første gang i 1980 og var ment som en arvtager til foreningens tidligere tidsskrift Friesia. SVAMPE var dog fra starten langt mere ment som et egentligt medlemsblad for foreningens medlemmer og derfor bl.a. med artikler på dansk, men dog ofte med et engelsksproget summary. Artiklerne i bladet strækker sig fra præsentationer af almindelige svampe, opskrifter, turberetninger til præsentationer af fund af spændende svampe til fremlæggelse af forskellige studie- og undersøgelsesresultater. Bladet indeholder ikke nybeskrivelser af arter (med latinsk diagnose osv.). Mange af artiklerne i bladet er forsynet med både sorthvid og farveillustrationer af høj kvalitet.
Bladet udkommer to gange om året, i januar og i august.
På denne side findes links til registre til bladets artikler, sorteret efter hhv. forfatter eller artiklens titel. Desuden findes der lister over anmeldte bøger og illustrerede arter. Desuden er der links til artiklernes engelske summaries, der kan læses i deres fulde ordlyd her. Endelig findes der er kort præsentation af de enkelte numre (indtil videre kun af nummer 30 og frem).

http://www.europeana.eu/portal/rr-f.html
SVAMPE er tilgængelige her som pdf’ere. Find dem under udgivne numre

Abonnement svarer til medlemskab af foreningen dvs 200 kr årligt for boende i Danmark og 30 euro årligt for boende i udlandet.

Ældre numre købes gennem svampetryk.

Comments are closed.