www.svampe.dk
http://www.svampe.dk/svampeforumny/

MykoMarathon skifter navn!
http://www.svampe.dk/svampeforumny/viewtopic.php?f=2&t=16
Side 1 af 1

Forfatter:  chrlange [ man jan 16, 2006 8:15 am ]
Titel:  MykoMarathon skifter navn!

På sidste møde i styregruppen blev det besluttet, at MykoMarathon skifter navn, og i fremtiden hedder det mere danske Svampefund. I den nærmeste tid vil i derfor se navneændringen slå igennem på hjemmesiden, og det vil også betyde en ændring i linket til siden, der vil skifte over til www.svampe.dk/svampefund.

Forfatter:  HM [ fre jan 20, 2006 2:45 pm ]
Titel: 

Hej Christian

God ide, marathonideen vil vel også blive udvandet hvis det gælder hvert år. Når du alligevel skal rette på forsiden på mycomarathon, så bør du nok ændre Mycomarathon 2006 i nedeste linie til Mycomarathon 2005!
mvh. :wink:

Forfatter:  Erik Rald [ ons jan 24, 2007 4:27 pm ]
Titel:  Mykomaraton skifter navn

Nu hvor Mykomaraton har skiftet navn, synes jeg også, at siderne under Svampefund bør opdateres, så navnet erstattes med Svampefund, og årstallene rettes til 2006-2007, og det bør nævnes, at der ikke længere er mulighed for at vinde konkurrencer.

http://130.225.211.158/svampefund/kollektion.htm står der:

"Som en del af MykoMarathon her i jubilæumsåret vil vi gerne opfordre jer til at lave kollektioner af de svampe i finder, sådan at der som en del af projektet vil bliver lavet en (eller flere) indsamling af hver art, der bliver fundet i 2006. Derfor: anfør et kollektionsnummer, hvis du gemmer materiale af din svamp. Så deltager du også i konkurrencen om hvem der laver flest kollektioner i 2006! Ved årets slutning sender du dine tørrede svampe ind til Botanisk Museum, hvor de vil indgå i den nationale samling.
Her kan du finde et ark, du kan skrive ud på din printer og bruge som vedlag til din kollektion.
Du kan også, efter du har tastet dine svampe ind i MykoMarathon, finde de arter frem du gerne vil skrive sedler ud på og vælge "etiket" for neden, så genererer databasen en serie etiketter til dig du kan skrive ud."

Hvor er de etiketter henne?

Forfatter:  Margaretha Liebmann [ lør mar 17, 2007 1:53 pm ]
Titel:  etiketter

Erik, kan du heller ikke finde disse etiketter? Det kan være at de ligger et andet sted - selvom jeg synes at jeg har ledt og ledt. De ville jo være til stor hjælp at ha dem, og der ville nok laves flere kollektioner hvis de var tilgængelige.

Forfatter:  Annegrete Eriksen [ tirs mar 20, 2007 1:52 pm ]
Titel: 

Jeg har heller ikke kunnet finde etiketter - så hvor er de ???

Forfatter:  chrlange [ man mar 26, 2007 7:17 am ]
Titel: 

Så må jeg jo hellere se at få funktionen konstrueret! :-)

- Det var blandt det jeg havde planer om men ikke nåede og glemte at få beskrivelsen fjernet...

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/